Usluge

Potpuno rješenje

za Vaše digitalno oglašavanje

Želite novu web stranicu? Ili možda da unaprijedite već postojeću? Tražite jednostavno rješenje za Vaše online poslovanje? Naš stručni tim je spreman da ispuni sva Vaša očekivanja i realizuje Vaše ideje. Zauzmite svoje mjesto u online svijetu!

 

Digitalno oglašavanje
eCommerce rješenja
Izrada web aplikacija
Izrada web stranica
Fotografija

Dizajn

Digitalno oglašavanje
Proizvodimo kreativne digitalne bannere, po industrijskim specifikacijama koristeći najnoviji HTML5, CSS3 i Javascript. Naše HTML5 oglasne kreative su programirane po mjeri i optimizirane za web, mobitele i tablete. Zakup oglasnog prostora, kreiranje i praćenje Facebook i AdWords kampanja, optimizacija za pretraživače (SEO), promocija putem društvenih mreža.
eCommerce rješenja
Dosegnite nove kupce i klijente uz niske operativne troškove i bolji kvalitet usluge. Pored programskih web-shop rješenja pružit ćemo vam i pomoć da jasnije definišete ciljeve i strategiju vašeg online poslovanja.
Izrada web aplikacija
Idealan izbor za one koji žele potpunu kontrolu i unaprjeđenje poslovnih procesa. Naša specijalnost su CMS i web shop rješenja, kao i usluge custom web developmenta uz upotrebu MVC frameworka, OOP pristup, i uz primjenu poznatih IT metodologija za realizaciju projekata sve sa ciljem da svojim klijentima osiguramo vrhunsku uslugu i isporučimo kvalitetna, sigurna i pouzdana web rješenja.
Izrada web stranica
Trebate novu web stranicu ili redizajn postojeće? Svaki naš rad krasi jedinstvenost, pristup prilagođen vašim potrebama i poslovanju i najnovije tehnologije i alati pri izradi web stranica koje povećavaju vaš ugled i donose profit.
Fotografija
Naša kompanija Vam nudi i profesionalno fotografisanje.
Dizajn
Grafički dizajn - dizajn web stranice, banera, flajera, vizit kartice, brošure, i svih vrsta promo materijala u svrhu printanog i digitalnog oglašavanja.
Previous
Next
MH Development Studio

Adresa: Branislava Nušića br. 124

71 000 Sarajevo, BiH

Telefon: +387 61/727-330

Email: developers@mhds.ba

Želite ponudu?

Kontaktirajte nas!

Scroll to Top